27. sij 2013.

RYAN BADER ZA SAMO 54 SEKUNDE PRISILIO MATYUSHENKA NA PREDAJU,GRANT LAKTOM NOKAUTIRAO WIMANA

Prvi dio UFC-a na FOX-u su obilježile sjajne borbe koje su napravile savršen uvod u glavni dio priredbe.
 
U glavnoj borbi na FX kanalu T.J. Grant je krajem prve runde odlično pogođenim laktom nokautirao Matta Wimana. Grant je tokom cijele runde bio nešto bolji borac te je zasluženo došao do četvrte pobjede u nizu od prelaska u laku kategoriju.

Clay Guida je došao do poprilično kontroverzne pobjede svladavši Hatsu Hiokija podijeljenom sudačkom odlukom (29-28, 30-27, 28-29). Hioki je tokom borbe bio puno aktivniji u stojci, a i kad je Guida preselio borbu u parter, Hioki je bio taj koji je više napadao sa zahvatima te je tjerao Guidu na defanzivu. Na kraju su suci dali pobjedu Guidi, ali ta odluka će izazvati još podosta diskusija.

Ryan Bader se nakon teškog poraza od Lyota Machide vratio eskpresnom pobjedom nad Vladimirom Matyushenkom. Prvo je oborio Matyushenka udarcem, a zatim ga je prisilio na predaju gušenjem za pedeset sekundi čime je postao rekorder poluteške kategorije po brzini kojom je netko natjerao protivnika na predaju.

Pascal Krauss se slavljem nad Mikeom Stumpfom vratio pobjedama nakon što je u posljednjoj borbi izgubio od Johna Hathawaya. Krauss je dominirao u stojci tokom svih 15 minuta borbe te je i više nego zasluženo pobijedio.

T.J. Grant - Matt Wiman (KO, R1)
Clay Guida - Hatsu Hioki (2-1)
Pascal Krauss - Mike Stumpf (3-0)
Ryan Bader - Vladimir Matyushenko (gušenje, R1)
Shawn Jordan - Mike Russow (TKO, R2)
Rafael Natal - Sean Spencer (gušenje, R3)
David Mitchell - Simeon Thoresen (3-0)

M.R.Profightstore