18. tra 2012.

ANTE BILIĆ PROTIV RAFAEL BEJRANA OVE SUBOTE U SCHWERINU

Bilićev protivnik je Dominikanac s njemačkom putovnicom Rafael Bejaran, do sada najveće ime s kojim će Kaštelanin ukrstiti rukavice...

Ante Bilić
 Kada se vratio profesionalnom boksu Ante Bilić je najavio pohod na svjetski vrh srednje kategorije, prizivao je meč protiv Rafaela Bejarana, te u konačnici protiv vladara ove kategorije, slavnog Felixa Sturma.

„Spreman sam, dobro sam se pripremio. Nadam se pobjedi nokautom! Eto na, malo mu pobjeda, nego mora biti nokautom. Dosadašnji profi skor od 26 pobjeda i samo dva poraza daju mu za pravo nadati se takvome ishodu, međutim, Bejaran je ipak najveće ime protiv kojega je do sada boksao. K tomu je i branitelj pojasa, a znate kako je to u boksu, da bi uzeo titulu moraš biti dominantan... Sve drugo ne vodi dobromu.“ – rekao je Bilić za Slobodnu Dalmaciju.

Veljko Vetma,Toni Milanović,Ante Bilić,Milivoj Bajić
Dobro se spremio, najprije je odradio odlične pripreme u Splitu u matičnom klubu Ameno s trenerima Milivojem Bajićem i Veljkom Vetmom, dio sparinga odradio u Parizu, te završnih pet tjedana u Njemačkoj sparirajući s aktualnim WBA prvakom svijeta srednje kategorije Hassanom Ndam NJikamom iz Kameruna.

„Samo jednom do sada boksao sam 12 rundi, ali ne brinem zbog toga. Dobro sam pripremljen, to ne bi trebao biti problem.“