18. tra 2012.

DANA WHITE"RORY MACDONALD JE SLJEDEĆI GSP"

“Taj dečko je odličan. Čak je i GSP rekao da je on sljedeći GSP”, izjavio je predsjednik UFC-a, Dana White govoreći o Roryju MacDonaldu kojeg ćemo idućeg vikenda pratiti u dvoboju protiv Engleza Che Millsa kao co-main event UFC-a 145.

Rory MacDonald
“On bi mogao biti sljedeća super zvijezda. Vidjet ćemo, nikada ne znaš. Ne volim bacati takav pritisak na nikoga”, dodaje White.

U karijeri ovaj sjajni 22-godišnji mladić ima 12 pobjeda i tek jedan jedini poraz od Carlosa Condita. I u tom je meču dominirao do trenutka kada su suci prekinuli dvoboj samo 7 sekundi prije kraja. Mills se, s druge strane, vraća nakon osam mjeseci pauze, a pokušat će nastaviti niz od pet pobjeda u nizu uključujući čak tri nokauta u prvoj rundi. Ipak, dvoboj protiv MacDonalda će mu biti tek drugi nastup u UFC-u.

“Ne znam previše o njemu”, izjavio je mladi Kanađanin o svom suparniku dodavši:

“No, to je bolje. Što manje znam, to se osjećam ugodnije. Inače nikada previše ne istražujem o protivnicima, niti ih ne gledam u prošlim borbama. Nekako reagiram na ono što vidim ispred sebe. Brinem se jedino o sebi i svojoj pripremi. Moji treneri su ti koji planiraju i taktički me spremaju za sljedećeg protivnika. Mogu vam samo reći da se radi o kick bokseru i to je sve.”

UFC 145 možete pogledati ekskluzivno na Fight Channel PPV-u (kanal 25, MaxTV) u noći sa subote na nedjelju 22. travnja u 04:00h. Snimku cijele priredbe na kojoj se Jon Jones i Rashad
Fightsite