15. lip 2012.

JUNIOR DOS SANTOS"OVEREEMU TREBA JOŠ JEDAN TRIJUMF PRIJE MEČA ZA POJAS"

Iako Alistair Overeem zbog suspenzije neće vidjeti oktogon ove godine, Dana White je izjavio da će za Nizozemca po povratku (vjerojatno) sve ostati po starom. Drugim riječima - "Demolition Man" zadržat će ulogu glavnog izazivača za titulu. Prvak smatra kako "Ubereem" to ne zaslužuje.

"Želim da se prije našeg meča oboje testiramo. Želim da bude čist. Kada imate dva takva borca u kavezu, onda tek možete saznati tko je zbilja najbolji. Borac koji koristi doping je lažnjak. Mislim da ne zaslužuje priliku za titulu. Overeemu treba još jedan trijumf prije meča za pojas."

Prije no što Alistair uđe u tu sliku, Cain Velasquez i Junior dos Santos odraditi će nestrpljivo iščekivani revanš. U posljednjih nekoliko dana dvije se strane "nisu mogle dogovoriti" oko datuma. Brazilčev trener Yuri Carlton, podsjećamo, izjavio je kako Cain ima slomljenu šaku, te da će UFC i fanovi morati sačekati. Carlton je na papiru "zvučao" dosta samouvjereno s obzirom na to da se radi o informaciji iz protivničkog kampa. Glasinu je nedugo nakon toga opovrgnuo glavni AKA trener, Javier Mendez. U razgovoru za MMA Fighting otkrio je da je za njih 22. rujan još uvijek datum sudara, te da je Velasquezova šaka OK.

Nadamo se da je Mendezova tvrdnja točna, i da će UFC 152 biti "taj". Na istoj priredbi također se očekuje nastup B. J. Penna i Roryja MacDonalda, a ostatak eventa još je nepoznanica.

Izvor : ESPN

I.F.Profightstore